Meteen aan de slag?

Meld je aan bij Evolve Health en ontvang je gratis e-book.

PERSONAL TRAINING

Als je een echt gezond leven wilt leiden, hoort trainen er simpelweg bij. En personal training is dé manier om je fitnessdoelstellingen sneller, veiliger en efficiënter te halen. We bieden één-op-één personal trainingslessen en semi-privé sessies.

PRIVÉ PERSONAL TRAINING
Privé Personal Training
Personal training draait niet alleen om wat je wilt bereiken. Het gaat ook om wat je kán bereiken. Gebaseerd op onze brede kennis van het menselijk lichaam, stellen we een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema voor je samen. En daarna pushen we je verder, harder en dieper dan je ooit voor mogelijk hield. Als je je gezondheid serieus neemt en je het maximale uit je tijd in de gym wilt halen, is het tijd voor privé personal training bij Evolve.
SEMI-PRIVÉ PERSONAL TRAINING
Semi-Privé Personal Training
Sporten hoeft je niet alleen te doen. Met onze semi-privé personal training optie kun je samen met een vriend of collega trainen. Behalve het plezier van samen sporten, zijn andere voordelen de lagere kosten en dat extra beetje motivatie om dieper te gaan dan je trainingsmaatje.

TRAINING CAMPS

Onze camps zijn zo langzamerhand legendarisch te noemen. Sommige deelnemers noemen ze levensveranderend, anderen wilskrachtbrekend, maar allemaal zijn ze het over één ding eens: onze camps zijn de meest voldoening gevende sportieve ervaring van hun leven geweest. Als je bereid bent zes of twaalf weken alles te geven en niet bang bent jezelf tot de rand te pushen en overheen, lees dan verder.

Bikini Bootcamp
Training Camp
Bikini Bootcamp
Moet je binnenkort in bikini? Wil je nog een paar kilo afvallen voor je bruiloft? Of wil je je oude figuur weer terug na je bevalling? Schrijf je dan in voor ons intensieve Bikini Bootcamp. Dan zorgen wij dat je de resultaten krijgt die je wil, en sneller dan je voor mogelijk houdt.
HYPERTROPHY
Training Camp
Hypertrofie
Denk je dat je je grenzen kent? Niet dus. Ons hypertrofie camp tart de wetten van wat een lichaam kan en aankan. Altijd al het lichaam van een topsporter willen hebben? Van een model? Of misschien droom je er stiekem van er als een superheld uit te zien. Geef ons twaalf weken van je leven, en wij zorgen dat je eruit ziet als alle drie. Die twaalf weken zijn ook meteen de langste van je leven, maar het eindresultaat zal je – en iedereen in je omgeving – versteld doen staan.
STRONGMAN
Training Camp
Strongman
Fit zijn is één ding, maar echt sterk zijn een tweede. Met Strongman training bouw je rauwe functionele kracht op, die met traditionele fitness training vrijwel niet te realiseren is. De kabels en gewichten laten we links liggen. In plaats daarvan gaan we aan de slag met touwen, tractorbanden en mokers. Strongman camp is geen plek voor beginners, maar als je je kracht naar bovenmenselijke waarden wilt tillen, dagen we je uit je op te geven.

LESSEN

Met onze lessen gaan we verder dan 1 op 1 training. In groepjes die klein genoeg zijn om persoonlijke aandacht te garanderen, kun je het opnemen tegen jezelf en anderen.

BOKSEN
LESSEN
BOKSEN
Altijd al je baas willen slaan en ermee wegkomen? Dan zijn onze bokslessen wat voor jou. Train als een profbokser met collega’s of vrienden, onafhankelijk van je niveau of atletische capaciteiten. Door diverse bokstechnieken met kracht- en conditietraining te combineren, sta je binnen de kortste keren te slaan, duiken en slippen als Muhammad Ali.
STRETCHING
LESSEN
Stretching
De meeste mensen hebben nog nooit echt gestretcht. Waarschijnlijk buig je benen wel eens naar achter om je quads op te rekken of strek je je benen op een bankje voordat je gaat rennen. Maar stretchen is niet alleen bedoeld als warming up. Het is een echte opzichzelfstaande workout. Als wij het over stretchen hebben, hebben we het over het actief vergroten van je range of motion en flexibiliteit. Het kan even pijn doen, maar je lichaam zal je dankbaar zijn.
TAI CHI
LESSEN
Tai Chi
Tai Chi is oorspronkelijk ontwikkeld als vechtsport, maar als snel werd de vechtkunst erkend voor de vele bevorderlijke eigenschappen voor lichaam en geest. Tai Chi vereist een hoge mate van concentratie, waarbij er geen ruimte is in je hoofd voor afleiding. Daarom wordt Tai Chi gezien als een uitstekende manier stress te verminderen. En met genoeg oefening is het ook nog eens handig als zelfverdedigingstechniek.
JUNIOR KICKBOKSEN
Scheduled Class Service
Junior kickboxen
In tegenstelling tot wat de meeste ouders denken, willen niet alle kinderen op voetbal. Of op hockey. Of tennis. Ben je tussen de 10 en 15 jaar en niet gecharmeerd van teamsporten, misschien is het dan tijd om kickboksen een keer te proberen. In onze junior kickbokslessen maak je kennis met de lichamelijke en geestelijke aspecten die deze geweldige sport zo leuk maken.

HOLISTISCHE BEHANDELINGEN

Lichaamsbeweging is slechts een onderdeel van fysieke vooruitgang. Naast onze trainingsprogramma’s bieden een reeks behandelingen die de weg vrijmaken voor verdere groei.

CHIROPRACTIE
Holistische behandeling
Chiropractic
Chiropractie bestudeert het centrale zenuwstelsel en de invloed ervan op de rest van het lichaam. Chiropractie is gestoeld op het idee dat aandoeningen aan het skelet kunnen leiden tot andere gezondheidsklachten. Chiropractors verhelpen die aandoeningen, zodat je lichaam weer optimaal kan functioneren in het dagelijks leven.
VOEDINGSADVIES
Holistische behandeling
Voedingsadvies
Het perfect dieet bestaat niet. Je DNA, stofwisseling, celstructuur en etnische achtergrond bepalen samen welke voedingsmiddelen wel of niet geschikt voor je zijn. Wat werkt voor de een, werkt niet perse voor de ander. Daarom houden we rekening met al deze factoren, wanneer we een dieet samenstellen dat het beste werkt voor wat je wilt bereiken.
BLOEDONDERZOEK
Holistische behandeling
Bloedonderzoek
Van slechts een paar druppels bloed kun je veel te weten komen over je gezondheid. Bloedonderzoek kan in een vroeg stadium eventuele verstoringen in het menselijk lichaam aantonen. We gebruiken bloedtests dan ook als belangrijk middel om de weg naar een optimale gezondheid te bepalen.
FYSIOTHERAPIE
Holistische behandeling
Fysiotherapie
Fysiotherapie is cruciaal voor herstel na een blessure en als ondersteuning voor sportieve prestaties. Onze fysiotherapeut maakt gebruik van verschillende technieken, oefeningen en apparatuur om je snel weer op de top van je lichamelijk kunnen te brengen of die top te verleggen.
ACUPUNCTUUR
Holistische behandeling
Acupunctuur
Acupuncturisten behandelen patiënten door dunne naalden in zogenaamde acupunctuurpunten in de huid aan te brengen. Volgens traditionele Chinese geneeskunde kunnen hierdoor verstoringen in de Chi energiestromen door de meridianen worden opgeheven. Met acupunctuur kan onder andere pijn worden verholpen, vruchtbaarheid worden verhoogd, reumaklachten worden behandeld en misselijkheid als gevolg van chemotherapie worden verminderd.
DRY NEEDLING
Holistische behandeling
Dry Needling
Dry needling behandelt myofasciale pijn die wordt veroorzaakt door zogenaamde triggerpoints diep in het spierweefsel. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 30% van pijnblessures terug te voeren is op deze triggerpoints. Maar naast de behandeling van myofasciale klachten wordt dry needling ook toegepast om gewrichten te mobiliseren – vooral in de ruggengraat – door motorpunten in de spieren te manipuleren die te diep liggen om met massages te bereiken.
MASSAGE THERAPIE
Holistische behandeling
Massage therapie
De meeste mensen denken bij een massage aan ontspanning. En hoewel er inderdaad weinig dingen zo ontspannend zijn als een goede massage, heeft massage therapie meer te bieden dan het wegnemen van stress. Onderzoekt toont aan dat massage een positieve bijdrage kan leveren aan blessureherstel, het verminderen van chronische pijn en het verhogen van lenigheid. Dus of je nou een klacht wilt verhelpen of gewoon even de drukte van alledag wilt vergeten, onze masseur staat voor je klaar.

Evolve Traineeship

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde ‘trainees’! Dit is je kans om het vak te leren van gerenommeerde personal trainers in Amsterdam’s meest vooraanstaande health instituut. Tijdens je traineeship ben je onderdeel van het Evolve team en werk je in de meest inspirerende atletische omgeving die je je kunt bedenken. Een betere manier om je personal trainers carrière af te trappen kunnen wij ons in ieder geval niet voorstellen.

 • "You think you're fatigued, therefore you can't exercise. In fact, you choose not to move, therefore you feel fatigued!"

  TIM FERRISS, AMERICAN AUTHOR, ENTREPRENEUR, ANGEL INVESTOR AND PUBLIC SPEAKER
 • "The best way to improve mental performance is to perform physical performance."

  TIM FERRISS, AMERICAN AUTHOR, ENTREPRENEUR, ANGEL INVESTOR AND PUBLIC SPEAKER
 • "A life without challenge is a life without growth."

  ELLIOTT HULSE, STRENGTH CAMP FOUNDER AND PROFESSIONAL STRONGMAN
 • "Courage is what you experience and what you will grow when the doubt is there but you do it anyway."

  ELLIOTT HULSE, STRENGTH CAMP FOUNDER AND PROFESSIONAL STRONGMAN
 • "Growing stronger is about accumulating wisdom, learning from your mistakes and inspiring others to become the strongest version of themselves."

  ELLIOTT HULSE, STRENGTH CAMP FOUNDER AND PROFESSIONAL STRONGMAN
 • "Boxing is a contest of character and ingenuity. The boxer with more will, determination, desire, and intelligence is always the one who comes out the victor."

  CUS D'AMATO, BOXING TRAINER MIKE TYSON
 • "Boxing is entertainment, so to be successful a fighter must not only win but he must win in an exciting manner. He must throw punches with bad intentions."

  CUS D'AMATO, BOXING TRAINER MIKE TYSON
 • "Greatness is not a measure of how great you are but how great others came to be because of you."

  CUS D'AMATO, BOXING TRAINER MIKE TYSON
 • "Nobody is born the best. You have to practice and train to become the best."

  CUS D'AMATO, BOXING TRAINER MIKE TYSON
 • "The hero and the coward both feel exactly the same fear, only the hero confronts his fear and converts it into fire."

  CUS D'AMATO, BOXING TRAINER MIKE TYSON

MELD JE NU AAN